طبق بررسی سیستماتیک دیگری از 11 مطالعه شامل بزرگسالان سالم و افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و سایر شرایط متابولیک، خوردن میوه گلابی خاردار ممکن است منجر به کاهش قابل توجهی در سطح کلسترول کل و LDL شود.
از سوی دیگر، مصرف پدهای کاکتوس یا پودرهای ساخته شده از این قسمت از کاکتوس به نظر نمیرسد که اثرات مفیدی بر سطح چربی خون داشته باشد.
تحقیقات بیشتری برای درک اینکه چه مقدار و چه شکلی از گلابی خاردار برای مدیریت سطح قند خون و بهبود سطح چربی خون مفیدتر است، مورد نیاز است.
گلابی خاردار از لحاظ تاریخی برای درمان مشکلات کبدی مورد استفاده قرار گرفته است و برخی از مطالعات مدرن این ایده را تایید می کنند.
تصور می شود که ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در گلابی خاردار به محافظت در برابر التهاب و استرس اکسیداتیو که می تواند به کبد آسیب برساند کمک می کند.
یک مطالعه روی موشهای مبتلا به چاقی نشان داد که خوردن کاکتوس گلابی خاردار ممکن است از بیماری کبد چرب غیرالکلی محافظت کند، تا حدی با کاهش استرس اکسیداتیو است.
مطالعه دیگری بر روی موش ها نشان داد که آب گلابی خاردار با افزایش وضعیت آنتی اکسیدانی و جلوگیری از آسیب اکسیداتیو ناشی از الکل از آسیب کبدی ناشی از مصرف مزمن الکل جلوگیری می کند.
گلابی خاردار ممکن است اثرات مشابهی در افرادی که الکل مصرف می کنند داشته باشد. مطالعه ای بر روی 55 بزرگسال سالم نشان داد که مصرف عصاره گیاه کاکتوس قبل از نوشیدن الکل به کاهش علائم خماری و نشانگرهای خونی التهاب بیشتر از دارونما کمک می کند.
با این حال برای درک بهتر اثرات گلابی خاردار بر سلامت کبد، تحقیقات بیشتری در انسان مورد نیاز است. همچنین مشخص نیست که آیا مصرف میوه گلابی خاردار مزایایی مشابه با مصرف سایر قسمت های گیاه دارد یا خیر.
وقتی گلابی خاردار به درستی تهیه شود، خوردن آن در مقادیر متوسط بی خطر است. به دلیل داشتن فیبر زیاد، مصرف بیش از حد این ماده غذایی می تواند منجر به ناراحتی های گوارشی و علائم مرتبط با آن شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.